katten
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
31 Juli 2009 | Zweden, Stockholm
Dat was trouwens nog een hele opgave, want de katten dienen Rabbies vrij te zijn en ingeent tegen vanalles en nog wat en over een paspoort te beschikken.
Voordat alle papieren in orde waren en de juiste bloedproeven achter de rug, waren we een klein half jaar verder.
Dus voor iedereen die van plan is om in dit prachtige Zweden te gaan wonen: begin op tijd met het inentingsprogramma van je huisdier, want ze komen anders Zweden niet in!
Alhoewel.......wij zijn door niemand gecontroleerd!!!!
Maar we begonnen dus met 2 katten; inmiddels heeft een wilde kat bedacht dat ze het prettiger vond om in ons huis te wonen dan buiten in de woeste natuur en hebben wij ons dus met liefde over het arme diertje ontfermt uiteraard.
Dit lieve verwilderde katje bleek dus in verwachting te zijn en heeft nu het leven geschonken aan 5 prachtige kittens, wat ons kattentotaal nu dus op 8 brengt....en dat midden in de zomer!
Moederpoes verblijft nu met haar kittens in de badkamer, want onze oude vertrouwde Willy en Saar waren bepaald niet blij met de invasie van deze Zweden en om nog meer kattenruzies te voorkomen hebben we het nest maar verplaatst naar....... jawel onze badkamer.
Heel fijn, gelukkig gaat de buurvrouw ons helpen en binnenkort zullen dus 3 katten van huis wisselen en blijven er 5 katten over en dit aantal vinden we wel mooi!
02 Augustus 2009 - 10:38
Theo En Angeline:
wat een schattige katjes
en wat leuk dat jullie in Zweden zijn gaan wonen.Dit hoorde we van Harrie in zijn buurtsuper waar we boodschappen deden.
groeten,
Th.rottjers@planet.nl